image Stap voor stap het nieuwe jaar in image De Lijn – La Linea

Instagram-challenge #creactivatie

Doe mee aan de Instagram-challenge en creactiveer jezelf!

Om mijzelf te creactiveren, verzin ik af en toe een foto-challenge. Gedurende een periode maak ik elke dag een foto rond een bepaald thema. Zo ‘dwing’ ik mijzelf dit thema elke keer weer in een ander licht te zien. Thema’s die ik eerder heb gebruikt zijn bijvoorbeeld Water en Koffie (die laatste tijdens een vakantie in Italië, dat was lekker (en) makkelijk!). Soms 30, soms 100 dagen achter elkaar.

De eerste paar dagen zijn het makkelijkst. Vaak heb je dan al allerlei associaties en vind je snel genoeg beelden om vast te leggen. Maar naarmate de periode langer is of het thema minder voor de hand liggend, word ik uitgedaagd om toch elke dag een nieuwe foto te maken.

Met mijn CREACTIVATIES wil ik jou ook leren anders te kijken en te doen. Doe mee aan de Instagram-challenge en maak 10 dagen lang elke dag een andere foto met het maand-thema.

DOE JIJ MEE?

Post 10 dagen lang op Instagram elke dag een (zelfgemaakte) foto rond het thema: LIJN en gebruik de hashtag #creactivatieLIJN (let op de extra c!).

Kijk om je heen: waar zie jij de lijnen, welke lijn ga je volgen, is het een rechte of kromme lijn…
Probeer de standaard beelden te voorkomen en ga echt cre-actief op zoek. je mag elke dag beginnen, zolang je het maar 10-dagen achter elkaar post en al deze dagen in de maand september vallen (volgende maand weer een andere challenge en een andere thema).

#creactivatieLIJN

 

Lees meer over mijn CREACTIVATIES

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.