Archives

MasterClass – Siska

Elke start is moeilijk, maar blijkbaar had ik deze keer eens ongelijk. Beetje onwennig ging ik naar de masterclass van Zij Onderneemt. Eenmaal aangekomen werd ik leuk ontvangen en voelde me al snel op mijn gemak. Leuke enthousiaste vrouwen met diverse uitdagingen en ondernemersplannen  volgenden ook de masterclass. Onze spreker Natasha Ioppi weet waar ze mee bezig is en op een leuk, grappige originele manier  inspireert zij haar groep. Fijn is ook dat ze haar groep enorm betrekt en interactief bezig is hierdoor. Daardoor kwamen er bij diverse deelnemers ook meer duidelijkheid met wat ze nu echt willen. Geweldig mooi proces om te zien. Natasha heeft een mooi geweldig  team om zich heen en ik ben hun dankbaar voor hun inspiratie en motivatie en meer helderheid. Dat is wat  deze masterclass mij heeft gebracht.

MasterClass Heb jij de C-factor?

Natasha heeft mij in de Masterclass ‘Ondernemen met de C-factor’ veel inzichten gegeven over het conceptdenken. Dit doet zij op een heel creatieve manier met een dosis humor en luchtigheid. Ik heb haar al een aantal keren gesproken en ze weet mij elke keer weer met nieuwe tips en adviezen bij te staan. Mijn visie en manier van ondernemen is duidelijk verbeterd sinds ik met Natasha in contact ben gekomen. Ik ben ZOéén fan!

Testimonial2

Vol verwachting ging ik naar de training Conceptdenken van Zij Onderneemt. ZO blij dat ik ben gegaan. Weer even de puntjes op de i voor mijn bedrijf, helder wat mijn visie is, waar mijn kracht ligt en welke kernwaarden daarbij horen. Met duidelijke uitleg, goede voorbeelden en enthousiasme wordt de workshop door Natasha Ioppi gegeven. Zij geeft ideeën en kreten vaste vormen en laat zien hoe ik ze kan toepassen in mijn eigen bedrijf.

Testimonial1

Ik heb een erg fijn en inspirerend persoonlijk adviesgesprek gehad met Natasha! Ik had een aantal vragen (omtrent mijn bedrijf) waar ik zelf maar niet uitkwam. Ze heeft me inzicht gegeven en een advies waar ik direct mee verder kon (en nog mee bezig ben)! Bedankt Natasha!