Archives

MasterClass – Siska

Elke start is moeilijk, maar blijkbaar had ik deze keer eens ongelijk. Beetje onwennig ging ik naar de masterclass van Zij Onderneemt. Eenmaal aangekomen werd ik leuk ontvangen en voelde me al snel op mijn gemak. Leuke enthousiaste vrouwen met diverse uitdagingen en ondernemersplannen  volgenden ook de masterclass. Onze spreker Natasha Ioppi weet waar ze mee bezig is en op een leuk, grappige originele manier  inspireert zij haar groep. Fijn is ook dat ze haar groep enorm betrekt en interactief bezig is hierdoor. Daardoor kwamen er bij diverse deelnemers ook meer duidelijkheid met wat ze nu echt willen. Geweldig mooi proces om te zien. Natasha heeft een mooi geweldig  team om zich heen en ik ben hun dankbaar voor hun inspiratie en motivatie en meer helderheid. Dat is wat  deze masterclass mij heeft gebracht.

MasterClass Heb jij de C-factor?

Natasha heeft mij in de Masterclass ‘Ondernemen met de C-factor’ veel inzichten gegeven over het conceptdenken. Dit doet zij op een heel creatieve manier met een dosis humor en luchtigheid. Ik heb haar al een aantal keren gesproken en ze weet mij elke keer weer met nieuwe tips en adviezen bij te staan. Mijn visie en manier van ondernemen is duidelijk verbeterd sinds ik met Natasha in contact ben gekomen. Ik ben ZOéén fan!

Lezing F2B

Natasha heeft in juni 2014 een presentatie ‘Online profilering’ verzorgd voor Fem2Business. Ze ging met haar groep de diepte in en benaderde online profilering vanuit de strategische visie: hoe laat je jouw online activiteiten aansluiten bij je visie en kernwaarden?
Ze heeft een natuurlijke en ontspannen manier van presenteren en betrekt de groep bij haar interactieve presentatie. Daarnaast voelt ze de groep goed aan en is er ruimte voor improvisatie als blijkt dat de groep dat nodig heeft. Complimenten!