Archives

branding – Nel van der Vlugt

Natasha ken ik als een betrokken en deskundige vakvrouw. Zij stelde tijdens een netwerkbijeenkomst in 5 minuten een aantal fundamentele vragen over mijn visie, doelen en bedrijfsnaam. Die vragen zorgden ervoor dat ik mijn bedrijfsnaam dezelfde dag heb veranderd in een die past bij wat ik doe en hoe ik dat doe.

branding – Wendy Roozendaal

Natasha heeft mij geholpen om mijn bedrijfsconcept en profilering scherper te krijgen. Met haar prikkelende vragen, vernieuwende kijk op marketing en creatieve ideeën, heeft ze mij stof tot nadenken en inspiratie gegeven. Basis voor branding is gelegd!

concept – Ed Folmer

Natasha haalt precies de angel er uit. Als eigen ondernemer heb je een soort van bedrijfsblindheid, waardoor je bepaalde dingen niet ziet. In het gesprek met Natasha viel alles op zijn plek. We kunnen Natasha een ieder aanraden om naar je website te kijken, naar je logo, uitstraling van je bedrijf etc. Natasha is de eyeopener die met een frisse blik naar je bedrijf kijkt.

Zomerkamp 2018 – Christel

Vandaag was ik op Zomerkamp bij ioppi creative concepts.
Een super inspirerende dag op een mooie locatie, in bezoekerscentrum de Hoep (Castricum). Een heerlijk begin met een hele leuke yogales van Josette Jimmink van Bewussst. Daarna hebben we o.a. een moodboard gemaakt met je kernwaarden, heerlijk geluncht bij de Open Keuken, wat zijn de trends van nu en in de toekomst, veel tips gekregen over handige en leuke site’s en een planning gemaakt voor na de vakantie.
Ik kan deze dag iedereen aanraden, het is echt een cadeautje aan jezelf en je gaat met een portie nieuwe ideeën weer weg.
Natasha dankjewel voor deze hele leuke dag.

Lezing F2B

Natasha heeft in juni 2014 een presentatie ‘Online profilering’ verzorgd voor Fem2Business. Ze ging met haar groep de diepte in en benaderde online profilering vanuit de strategische visie: hoe laat je jouw online activiteiten aansluiten bij je visie en kernwaarden?
Ze heeft een natuurlijke en ontspannen manier van presenteren en betrekt de groep bij haar interactieve presentatie. Daarnaast voelt ze de groep goed aan en is er ruimte voor improvisatie als blijkt dat de groep dat nodig heeft. Complimenten!

Testimonial2

Vol verwachting ging ik naar de training Conceptdenken van Zij Onderneemt. ZO blij dat ik ben gegaan. Weer even de puntjes op de i voor mijn bedrijf, helder wat mijn visie is, waar mijn kracht ligt en welke kernwaarden daarbij horen. Met duidelijke uitleg, goede voorbeelden en enthousiasme wordt de workshop door Natasha Ioppi gegeven. Zij geeft ideeën en kreten vaste vormen en laat zien hoe ik ze kan toepassen in mijn eigen bedrijf.

Testimonial1

Ik heb een erg fijn en inspirerend persoonlijk adviesgesprek gehad met Natasha! Ik had een aantal vragen (omtrent mijn bedrijf) waar ik zelf maar niet uitkwam. Ze heeft me inzicht gegeven en een advies waar ik direct mee verder kon (en nog mee bezig ben)! Bedankt Natasha!