Archives

Banco delle Firme

Voor een outletshop in luxe fashionmerken in het Italiaanse Arco (TN), vlakbij het Gardameer, is een nieuw compleet concept ontwikkeld. Inclusief een vernieuwd interieur (met gebruik van aantal bestaande meubels), logo en huisstijl en marketingplan.

ioppi werkte hiervoor samen met Wokke Vormgeving & Communicatie.

 

Foto’s voor, tijdens en na de verbouwing.

 

MOOIJ Castricum

Op basis van het CoOpshop retailconcept is in augustus 2016 een pilotproject in Castricum gestart met de naam MOOIJ Castricum.

In een mooi ruim winkelpand (ca.180 m2) in het centrum van Castricum (Burgemeester Mooijstraat) is een conceptstore geopend met als kernwaarden: authentiek, bijzonder, creatief en samen.
MOOIJ Castricum biedt plaats aan ondernemers en starters met retaildromen, designers en ontwerpers die een verkoopplek zoeken voor hun producten. Belangrijkste kenmerk is dat alle producten in de winkel worden ‘gemengd’, niemand krijgt een eigen plek of voorbestemde vierkante meters. Samen zorgen de producten en ook de ondernemers voor een sfeervol geheel.

ioppi heeft voor MOOIJ Castricum het sfeerconcept ontwikkeld en uitgevoerd, een sterk merk gecreëerd met sterke uitstraling off- en online en een marketing- en contentplan opgezet.

www.mooijcastricum.nl

CoOpshop

CoOpshop is een concept ontwikkeld door ioppi, gebaseerd op het nieuwe winkelen. Dit retailconcept draait om samenwerking, nieuwe marketing en sfeer. In augustus 2016 start een pilotproject van CoOpshop in Castricum onder de naam MOOIJ Castricum.

Lees meer hierover op www.coopshop.nl en www.mooijcastricum.nl