Archives

Hondsbossche Events

Hondsbossche Events is een bedrijf dat markten en braderieën organiseert in de omgeving Schoorl, Groet en Alkmaar. Daarnaast organiseert het bedrijf disc golf en heeft hiervoor een natuur-parcours opgezet in de Schoorlse duinen (en binnenkort tevens in het Heerhugowaardse Park van Luna).

ioppi heeft voor Hondsbossche Events een social media-plan opgezet en contentkalenders ingevuld. Nu adviseren en assisteren wij bij de invulling van de diverse social media kanalen voor de verschillende activiteiten van het bedrijf.

De Reis Van

“Het  gaat er niet om hoe je reist of waar je naar toe gaat, maar om de reis zelf!”

De Reis Van is een camperverhuurbedrijf waar het draait om vrijheid en optimaal genieten. We hebben geholpen het concept vorm te geven. Bij De Reis Van gaat het ook om de persoonlijke touch. Dat persoonlijke wordt weerspiegelt in de manier waarop de ondernemers (een echtpaar dat zelf graag met een camper reist) hun bedrijf runt, in de persoonlijke service maar vooral ook in de reisverhalen die de huurders van de camper delen.

Naast het conceptplan heeft ioppi de website ontwikkeld en dusdanig opgezet dat de ondernemers daarmee verder zelf aan de slag kunnen.

Stefanie Hoogland

Stefanie Hoogland is bedrijfs- en organisatieadviseur en adviseert vooral bij verandermanagement en procesmanagement, maar ook op het gebied van timemanagement. Daarnaast coacht ze ondernemers en managers.

Stefanie heeft 2 boeken geschreven; één voor drukke moeders die op zoek zijn naar een betere werk/privé balans (Geef jezelf een break mama – het geheim van parttime perfectionisme) en één voor ondernemende vrouwen (De Flamingo Factor – jouw leven, jouw bedrijf, jouw succes). Ze heeft ook verschillende trainingen geschreven voor o.a. StudyTube en geeft masterclasses en lezingen. Stefanie is, samen met Natasha Ioppi, één van de partners van Zij Onderneemt.

ioppi adviseert en ondersteunt Stefanie bij de voortdurende ontwikkeling en groei van haar concept en assisteert bij het uitbrengen van een maandelijkse nieuwsbrief.

CoOpshop

CoOpshop is een concept ontwikkeld door ioppi, gebaseerd op het nieuwe winkelen. Dit retailconcept draait om samenwerking, nieuwe marketing en sfeer. In augustus 2016 start een pilotproject van CoOpshop in Castricum onder de naam MOOIJ Castricum.

Lees meer hierover op www.coopshop.nl en www.mooijcastricum.nl

Hotel De Boerenkamer

Hotel De Boerenkamer is een samenwerkingsverband van boerderijen in Noord-Holland met luxe logeergelegenheid voor stellen, gezinnen, families, vriendengroepen en bedrijven.

Voor Hotel De Boerenkamer heeft ioppi een training Conceptdenken verzorgt. Tijdens deze training hebben de individuele hotel-boerderij eigenaren een gezamenlijk concept met gedeelde visie en waarden ontwikkeld, waarmee ze sterk naar buiten konden treden. Samenwerken tot een sterk merk, maar met behoud van hun eigen individuele waarden en eigenschappen.

Zij Onderneemt

Natasha Ioppi is één van de partners van Zij Onderneemt. Een initiatief dat ondernemende vrouwen adviseert, ondersteunt en inspireert. Succesvol ondernemen en fijn leven.

ioppi is verantwoordelijk voor het concept en de sterke uitstraling hiervan, vertaald in o.a. de website en social media.

Zij Onderneemt is opgericht in mei 2013 en bestaat naast Natasha uit Linda Abrams (Lincompany) en Stefanie Hoogland (StefanieHoogland en Zij heeft Ambities).

Kijk voor meer info op de website: www.zijonderneemt.nl