image Breng jouw klanten ‘in the mood’ image 2020 – meer zicht

Ga jij ‘content’ het najaar in?!

De rustigste maand van het jaar is van start gegaan, augustus. Deze tijd gebruik ik zelf altijd graag om nieuwe plannen te maken en mijn contentstrategie en -kalender op te zetten voor na de zomer. Zo hoef ik niet elke keer na te denken wat ik nu weer eens op social media zal plaatsen, werk ik systematischer naar mijn doelen toe en houd ik tijd over om weer nieuwe ideeën en concepten te ontwikkelen.

LET OP: NOG MAAR ENKELE PLEKKEN BESCHIKBAAR OP 22 EN 29 AUG.

Lijkt het jou ook wat om het nieuwe seizoen van start te kunnen met een soepel-lopende, weinig-moeite-kostende, zo-wordt-het-zelfs-leuk én effectieve contentkalender? Komende donderdagen (15, 22 en 29 aug) heb ik plek voor max. 3 ondernemers (per keer) om samen een contentkalender voor de rest van dit jaar op te zetten. In mijn creatieve kantoor/atelier in Heerhugowaard, met deskundige en inspirerende begeleiding en praktische tips en werkbladen.

Wat gaan we doen?

Deze dag is bedoeld om voor je eigen bedrijf een contentkalender te maken waarmee je na de zomer makkelijker jouw social media kanalen kunt vullen. En we gaan dan ook echt aan de slag. ’s Morgens krijg je wat ‘theorie’, praktische tips en inspiratie en vullen we het Content Creatie Canvas in voor jouw contentstrategie. Na de lunch gaan we een contentkalender opzetten, waarna we alvast van start gaan met berichten maken en inplannen, foto’s zoeken enz.

We starten om 10 uur en gaan door tot ca. 16 uur. We werken met kleine groepjes, max. 3 deelnemers. Zodat we echt stappen kunnen maken en iedereen voldoende aandacht krijgt.

DATA: donderdag 22 augustus of 29 augustus
TIJD: start 10.00 uur – einde ca. 16.00 uur
LOCATIE: mijn inspirerende atelier/kantoor in Heerhugowaard
DEELNAME: € 79,=* inclusief lunch, koffie/thee en praktische werkbladen

Interesse? Mail mij met jouw voorkeur voor de datum.

* Leden van Zij Onderneemt (ZOeen) en Het NON betalen voor deze dag slechts 59 euro!

Leave a Reply

Your email address will not be published.