ZOmerkamp 2018

Ga nu aan de slag voor een succesvol najaar!

Gun jezelf deze zomervakantie een dag om ongestoord AAN je bedrijf te werken!

Lekker een hele dag aan de slag om nieuwe plannen te maken, ideeën uit te werken, je branding scherp te stellen en je marketing op de rit te zetten.
Op een fijne landelijke locatie, met een creactief programma en onder inspirerende begeleiding.

Creëer deze zomervakantie ideeën, plannen én acties tijdens ioppi’s ZOmerkamp!

WAAROM

Het is altijd makkelijker om VOOR je bedrijf te werken dan AAN je bedrijf. Je wilt eigenlijk wat meer tijd hebben voor bijv. je social media, om te bloggen of nieuwsbrieven te versturen. Om nieuwe ideeën te bedenken en uit te werken of om eens een goed conceptplan voor je bedrijf op te stellen waarmee je je als sterk merk kunt profileren.

Had je maar wat meer tijd en creativiteit.

Dat kan tijdens het ZOmerkamp!

HOE

Tijdens het ZOmerkamp wordt je gecreactiveerd. Met buitenoefeningen, een vleugje yoga, creactiverende opdrachten en meer. Op een inspirerende, landelijke locatie. We gaan brainstormen, over bestaande ideeën en nieuwe ideeën. En je gaat natuurlijk vooral zelf aan de slag.

Een dag vol tijd en creativiteit.

Dat gebeurt tijdens het ZOmerkamp.

WAT

Zelf aan het werk. Werken aan je merk. En aan je marketing. Met tips en trics zodat je aan het einde naar huis gaat met een gedegen plan, dat direct in werking is gezet. Praktisch, creatief, onderscheidend én efficiënt. Zodat je daarna weer volop je werk kunt doen VOOR je bedrijf. Moeiteloos.

Alle tijd om creactief te ondernemen.

Dat leer je tijdens het ZOmerkamp!


Ga aan de slag en werk CREACTIEF aan je bedrijf!

Dag 1: CONTENT


Ga aan de slag met je marketingplan voor het najaar 2018.

Wil je nieuwe ideeën bedenken om jouw bedrijf meer te profileren. Wil je bloggen, nieuwsbrieven versturen, je bedrijf (beter) neerzetten op social media… op deze inspiratiedag gaan we aan de slag met jouw CONTENT.
Hoe pak je het aan, welke middelen zet je in en vooral wat ga je plaatsen.

Met behulp van inspirerende opdrachten en oefeningen en onder mijn persoonlijke, creactiverende begeleiding, werk je ideeën uit, maak je plannen en zet je goede content klaar voor een heel najaar.

Datum: 24 juli 2018

Locatie: Bezoekerscentrum De Hoep, in de duinen van Castricum

Dag 2: CONCEPT


Ga aan de slag met jouw branding, jouw conceptplan.

Wil jij jouw bedrijf als sterk merk in de markt zetten, is jouw concept aan verfrissing of aanscherping toe? Of ben je starter en wil je met een goed, sterk concept van start? Kom dan naar de Inspiratiedag BRANDING.
Wat is jouw merk, jouw BRAND, wat wil je uitstralen, wat is jouw WHY, jouw visie en jouw kernwaarden.

Met behulp van inspirerende opdrachten en oefeningen en onder mijn persoonlijke, creactiverende begeleiding, werk je aan jouw conceptplan uit en kun je aan de slag met een ijzersterke BRANDING.

Datum: dinsdag 21 augustus 2018

Locatie: Bezoekerscentrum De Hoep, in de duinen van Castricum