Wie is ioppi?

Creatief

Schud ideeën uit mijn mouw. Denk in oplossingen en mogelijkheden. Weet ook om te gaan met beperkte en beperkende mogelijkheden en budget. Open geest.

Inspirerend

Als brainstormer. Als trendvertaler. Als spreker. Als schrijver. Als coach. Als trainer.
Wakkert vlammetjes aan, ontspruit ideeën, start feestjes. Ras-optimist.

Veelzijdig

In alle markten en van alle markten thuis. Niet in één vakje of onder één label te vatten. Denk zowel out-of-the-box als in-de-doos (creatief met eigen middelen). Weet van de hoed en de rand.

Creatief met handen en hoofd

Supercreatief, noemen haar collega’s haar. ,,Hoe komt ze er toch elke keer op?” Want zit je even een half uurtje te sparren met Natasha, dan geeft ze je ZO tal van originele ideeën en vertrek je weer bruisend van de inspiratie. Haar creativiteit, veelzijdigheid en bijzonder gevoel voor trends en stijl maken haar een waardevolle sparringpartner en brainstormer voor elke ondernemer.

Natasha’s carrière geeft een duidelijk beeld van haar veelzijdigheid. Na een opleiding als modeontwerper is ze terecht gekomen in de public relations, communicatie en marketing. Binnen haar werk als pr- en marketingmedewerker en later –manager, -waren haar werkzaamheden eigenlijk niet te kaderen. Van het organiseren en inrichten van beurzen tot het trainen van receptionisten, van het stylen van fotoshoots tot het samenstellen van trendboeken…, Natasha weet zich dingen snel eigen te maken en daar een Ioppi sausje over heen te gieten. ,,Ik hou echt van die veelzijdigheid, creativiteit en uitdagingen”, legt ze uit.

Handvaardig
Ruim 10 jaar geleden, tussen 2 marketingbanen in, besloot ze weer meer gebruik te maken van haar handen en startte met het ontwerpen en maken van interieuraccessoires en het geven van creatieve workshops en interieuradvies. Eerst met een eigen atelier in de woonwinkel van een vriendin, later ook met een webshop. Maar ook met haar hoofd bleef ze creatief bezig, met marketingworkshops en -adviezen voor startende webwinkeliers geadviseerd en als projectmanager bij een communicatiebureau.

Conceptdenker
Maar haar hart ligt toch vooral bij de marketing en het conceptdenken: ondernemen vanuit je visie en kernwaarden. Zij adviseert daarbij ondernemers om zich te onderscheiden in de markt door te denken en ondernemen vanuit hun visie. Ondernemers kunnen tevens bij haar terecht voor het bedenken en ontwikkelen van vernieuwende concepten en ideeën. Natasha: ,,Ik vind het heerlijk om andere ondernemers te stimuleren en inspireren met nieuwe ideeën. Om vooral creatief om te gaan met weinig middelen. Focus op wat je al hebt, in plaats van wat je niet hebt, en daar nieuwe mogelijkheden mee scheppen. En om trends te vertalen naar concrete, praktische concepten. Het inspireren van anderen, inspireert mij weer.” Haar motto ‘creatief met weinig’ wordt momenteel al vormgegeven in een speciale, ludieke lezing/presentatie genaamd ‘Uit de doos denken’™ en zal binnenkort ook tot boek worden omgezet.

Volg mij
Inspirerend nieuws
ioppi in De TelefoonCentrale
  • Koelmalaan 350 - 1.20
  • 1812 PS Alkmaar
  • tel. 06 - 21 84 22 89
  • info@ioppi.nl
ioppi is partner in