ioppi inspireert

ioppi blogt

coopshop samen shopbeleving
Shoppen in de nieuwe winkelstraat

Inspirerende beelden, duizelingwekkende kleuren, prikkelende geuren, stemmige klanken, lustopwekkende smaken… in de nieuwe winkelstraat gaat het allemaal om het prikkelen van de zintuigen. Want we komen er niet om te…

read more
  • 1
  • 2

Geinspireerd?

Ben je geinspireerd door mijn blogartikelen? Ik lees graag je reactie!

C School

SUMMER ACADEMY

Elk jaar in de maanden juli en augustus organiseert ioppi C-School de Summer Academy. Een programma met inspirerende, praktische workshops om je tijdens deze rustige zomermaanden voor te bereiden op een succesvol, creatief najaar.

Om je concept helder te krijgen, je strategie scherp te stellen en/of een succesvol marketingplan op te zetten.

Hoe onderscheid je met jouw bedrijf? Hoe bouw je een sterk merk met krachtige uitstraling? En wat kun je leren van merken als Coolblue, Rituals en Tony Chocolonely?

Tijdens deze workshop leer je jouw onderscheidende kernwaarden te ontdekken en die om te zetten in een sterk merk en uitstraling.
Inclusief praktische werkbladen en inspirerende cases en artikelen.

Eerdere deelnemers omschrijven deze workshop als “zeer inspirerend”, “een fijne ontdekkingsreis”, “een echte eye-opener” en “zo lekker praktisch, ik ging echt met iets naar huis”.

Beelden worden steeds belangrijker. Zowel online als offline kun je met krachtige, passende beelden jouw merk beter neerzetten. Maar welke beelden gebruik je, wat past bij jouw bedrijf en hoe kom je eraan?

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met jouw visual branding. We ontdekken welke uitstraling bij jouw bedrijf hoort en hoe we hier passende beelden bij kunnen maken en/of zoeken. Ook gaan we in op beeldgebruik op social media zoals Facebook, Instagram en Pinterest.

Hiervoor dien je wel jouw concept/brand/merk en kernwaarden al helder voor ogen te hebben. Heb je dat nog niet, dan is de workshop Jouw Concept, Jouw Brand handig om mee te beginnen.

Inclusief handige tips en links.

Eerdere deelnemers omschreven deze workshop als; “veel praktische tips”, “je leert anders kijken”, “ik gebruik het moodboard nog steeds bij al mijn nieuwe plannen”.

We kunnen allang niet meer zonder social media. Ook als ondernemer of designer! Maar welke kanalen pas je toe en hoe kun je ze het beste én makkelijkste inzetten?

Tijdens deze workshop leer je handige tips en trucs om optimaal gebruik te maken van social media. Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en LinkedIn.

Eerdere deelnemers omschreven deze workshop als; “leerzaam”, “zo vind ik het ook leuk om te doen”, “ik dacht eigenlijk dat het niets voor mij zou zijn, maar nu weet ik beter”.

Veel ondernemers vinden social media maar tijdrovend en veel ‘gedoe’. Maar met een goed plan, praktische contentkalender en een paar goede tools, is het een fluitje van een cent!

Tijdens deze workshop leer je een aantal handige tools te gebruiken en maken we samen een contentkalender voor het laatste kwartaal, zodat je met weinig tijd en moeite toch veel uit je social media kunt halen.

Inclusief praktisch werkblad en blanco contentkalender om steeds opnieuw te gebruiken.

Eerdere deelnemers omschreven deze workshop als: “dat scheelt tijd”, “waarom deed ik er toch altijd zo moeilijk over, zo kan het beter”, “fijn om zo samen even te zitten en een goed plan op te zetten”.

Programma en Prijzen

Voor deelname aan een workshop betaal je tijdens de Summer Academy slechts

95 euro* (normale prijs 150 euro)

Ga je voor een programma van 3 of 4 workshops:
– Jouw concept, jouw brand
– Van brand naar beeld
– Haal meer uit social media, en/of Effectief social media plannen
dan betaal je per workshop slechts

75 euro*

* Leden van Zij Onderneemt en het NON betalen voor de workshops slechts 75 euro en ontvangen bij aanmelden voor min. 3 workshops GRATIS een 1-op-1 inspiratiesessie van een half uur (t.w.v. 50 euro)

Locatie

De workshops op de maandagmiddag vinden plaats bij
MOOIJ Castricum, Burg. Mooijstraat 26 te Castricum

De workshops op de woensdagavond vinden plaats bij
De TelefoonCentrale, Koelmalaan 350 te Alkmaar

ma. 17 juli / 13.00 – 16.00 uur, MOOIJ Castricum
– Haal meer uit social media

wo. 26 juli / 19.30 – 22.30 uur, De TelefoonCentrale
– Jouw concept, jouw brand

ma. 31 juli / 13.00 – 16.00 uur, MOOIJ Castricum
– Van brand naar beeld

wo. 9 augustus / 19.30 – 22.30 uur, De TelefoonCentrale
– Effectief social media inplannen (contentkalender)

ma. 14 augustus / 13.00 – 16.00 uur, MOOIJ Castricum
– Jouw concept, jouw brand

wo. 23 augustus / 19.30 – 22.30 uur, De TelefoonCentrale
– Van brand naar beeld

ma. 28 augustus / 13.00 – 16.00 uur, MOOIJ Castricum
– Effectief social media plannen (contentkalender)

wo. 6 september / 19.30 – 22.30 uur, De TelefoonCentrale
– Haal meer uit je social media